DIphoto

Modell és sport fotózás, néhány izgalmas kitérővel. Kellemes időtöltést az oldalon!

DIphoto blog a Facebookon

Címkék

Utolsó kommentek

  • Jungfrau: Köszi,várom. (2017.01.09. 00:34) Fényvillamos - A karácsonyi "drog"
  • DIphoto: @Jungfrau: Köszönöm! Örülök, ha tetszenek a képeim! Idén sajnos nem volt túl sok időm, de azért most is készítettem róla pár képet. Hamarosan láthatjátok őket! (2017.01.07. 19:11) Fényvillamos - A karácsonyi "drog"
  • Jungfrau: Szeretem a fotóidat.A fényvillamos különleges ,lehet mások egészen mást látnak benne.Külön értékelem ,hogy nem egy kattintásról szól.Tervezés,munka van benne.Gratulálok! (2017.01.03. 11:59) Fényvillamos - A karácsonyi "drog"
  • DIphoto: @Balt: Karácsony előtt nem, csak most, januárban mentem ki, de egy nem annyira nagy Canon DSLR-rel :) @zenbubu: Talán nem annyira autentikus, de talán ezek a ledek a legstrapabíróbbak a közlekedésb... (2016.01.10. 18:47) Fényvillamos - A karácsonyi "drog"
  • Balt: @poszt: Láthattalak karácsony előtt a Vigadó téren egy nagyobb Nikon DSLR-rel állványon? @zenbubu: Ez szerintem részletkérdés. Lehetne mondjuk melegebb fényű LED-ekkel, de ezek a forgalomból kivon... (2016.01.10. 15:42) Fényvillamos - A karácsonyi "drog"
  • Utolsó 20

Copyright

A blogon található fotók és szövegek szerzői jogi védelem alatt állnak! Felhasználásukhoz akár egyben vagy részleteiben mindenkor a szerző engedélye szükséges.

Tetszik a blog?

Szeretnél azonnal értesülni a legújabb bejegyzésekről? Itt a lehetőség! Kövess Facebookon és az elsők között láthatod legfrissebb képeimet! 

  

Fényvillamosos BÚÉK!

DIphoto 2018.01.04. 20:25

Egy évvel ezelőtt nagyon karcsúra sikerült a fényvillamos vadászatom, hiszen csak a szezon végén volt időm pár gyors kattintásra. Most azonban elhatároztam, hogy december elejétől követni fogom, ami hellyel közzel sikerült is.

Az idei menetrend különösen változatos lett, így mindenki kedvére szemezgethetett a neki legjobban tetsző vonalak közül. Én elsőként a 41-es vonalon, a Kána tó melletti megállót választottam. Régi vágyam volt ezen a szakaszon, a városi közegtől távolabb fotózni, így nagyon megörültem, amikor láttam, hogy egy nap erre is járni fog.

Következő, szintén régóta tervezett helyszínem egy igazi "klasszikus" volt. Nem is értem, hogy eddig hogy maradhatott ki a Fővám tér a 2-es vonalon. Végül a fonódtam egyet a 19-essel a Margit hídnál. Ide kétszer is visszamentem, mivel első alkalommal nem kedvezett a terveimnek a forgalom. Ahol bíztam egy rövid megállásban, kényelmesen átsuhant a villamos, de másnap már szerencsém volt.

Ha nem is jutottam el az összes érintett vonalra, legalább csupa olyan helyszínen fotózhattam ezúttal, amikre már régóta fájt a fogam. Megérte korán kezdeni! Aki esetleg eddig lemaradt róla, de még szeretné élőben is megcsodálni, az siessen, mert már csak ezen a héten közlekedik kedvenc karácsonyi villamosunk!

DIphoto: IMG 8093-Edit 1 logo - indafoto.hu

Címkék: város éjszaka karácsony tél christmas újév villamos hosszú záridő Budapest light tram

Szólj hozzá!

Andrea - portré

DIphoto 2017.10.24. 20:06

A nyári autós sorozatok után ismét egy portré fotózás képeivel jelentkezem. A smink ezúttal is Kameniczky Éva munkáját dicséri, modellem pedig Andrea volt.

DIphoto: IMG 8069-Edit 1 logo - indafoto.hu

Címkék: fashion modell portré smink stúdió rúzs

Szólj hozzá!

F1 2017 - Hungaroring

DIphoto 2017.08.04. 19:26

Idén nem hazudtolta meg magát a Hungaroring, hiszen egész hétvégén verőfényes napsütés és rekkenő hőség várta a Forma 1 mezőnyét és a szurkolókat. Szurkolók pedig voltak szép számmal, már a csütörtöki box látogatástól kezdve. Ez minden évben meglehetősen sűrű program, de az idei minden korábbin túltett, legalábbis belülről nagyon úgy tűnt, hogy soha ennyien nem voltak még kíváncsiak a boxban zajló életre.

A hangulatra persze most sem lehetett panasz a négy nap során. Szuper versenyek, csodás idő, és végre újra látványos és egyre hangosabb autók. Soha rosszabb F1 hétvégét!

DIphoto: IMG 0441 1 logo - indafoto.hu

Címkék: verseny rendezvény hungaroring autóverseny race grand prix Budapest Ferrari F1

Szólj hozzá!

International GT Open 2017 - Hungaroring

DIphoto 2017.07.08. 00:04

Múlt hétvégén a Red Bull Air Race-től volt (szó szerint) hangos a város. Aki viszont inkább a földi száguldást kedveli, annak érdemes volt kilátogatnia a Hungaroringre, az International GT Open hétvégére. Talán kevésbé ismert ez a sorozat, mint az F1, a DTM, vagy a WTCC, de legalább annyira látványos. Ráadásul itt tényleg mindenki testközelből követhette az eseményeket, hiszen a célegyenes tribünjei mellett a paddock is mindenki számára nyitva állt, teljesen ingyen. Karnyújtásnyira levő autócsodák, izgalmas futamok, kell ennél több egy jó hétvégéhez?

DIphoto: IMG 9707 1 logo - indafoto.hu

Címkék: verseny hungaroring autóverseny túraautó Budapest Ferrari BMW GT Mercedes McLaren Lamborghini Lotus Radical

Szólj hozzá!

Hungaroring - DTM, TCR 2017

DIphoto 2017.06.19. 19:15

Motorsportban gazdag hétvégén vagyunk túl, hiszen a Le Mans-i 24 órás verseny mellett ezen a hétvégén látogatott a Hungaroringre a DTM és betétsorozataként a TCR. Az utóbbiban szép számú magyar versenyzőnek, többek között Michelisz Norbinak is drukkolhattunk, aki saját csapata, a M1RA színeiben indult a hétvégén. Az eredmények sem maradtak el, hiszen mindkét vasárnapi futamon magyar győztest ünnepelhetett a közönség Tassi Attila személyében, a M1RA csapatból. Sajnos a futamokat nem tudtam élőben követni, de azért a szombati napról hoztam egy csokorra való képet.

DIphoto: IMG 9259 1 logo - indafoto.hu

Címkék: verseny hungaroring autóverseny Budapest BMW Honda Mercedes Audi DTM Michelisz Zengő TCR

Szólj hozzá!

Időutazás Vivivel

DIphoto 2017.05.22. 20:39

Kedvenc visszatérő modellemmel, Vivivel ezúttal a 20-as évek hangulatát próbáltuk megidézni. Mit gondoltok, sikerült? :)

modell, smink: Cserés Vivien

DIphoto: IMG 4465-Edit 1 logo - indafoto.hu

Címkék: retro modell portré stúdió szipka 20as évek

Szólj hozzá!

Nagy Futam V.

DIphoto 2017.05.08. 20:58

Egy héttel ezelőtt gumifüst és benzingőz lengte be az Andrássy utat a Deák tértől az Oktogonig. Motorzúgástól és gumicsikorgástól volt hangos az egész belváros. Ötödik alkalommal rendezték meg a Nagy Futamot, ahol testközelből lehetett megtapasztalni, milyen elképesztő sebességre képesek a Forma1, a DTM, a WTCC és egyéb versenysorozatok gépcsodái. A csodás tavaszi időben sokan voltak kíváncsiak erre a látványosságra, így nem volt egyszerű jó helyet találni a kerítés közelében. Két évvel ezelőtt nagy szerencsém volt, amikor a rakparton rendezték a futamot, de azért a délutáni etapra sikerült most is közel kerülnöm a pályához.

DIphoto: IMG 8756 1 logo - indafoto.hu

Címkék: verseny hungaroring autóverseny race Budapest F1 WTCC DTM Michelisz nagy futam

Szólj hozzá!

Kiara

DIphoto 2017.05.06. 20:28

Hosszabb kihagyás után ezúttal egy lengébb portré sorozattal jelentkezem.

Modell: Kiara

Smink: Kameniczky Éva

DIphoto: IMG 8384-Edit 1 logo - indafoto.hu

Címkék: modell portré fehérnemű stúdió glamour

Szólj hozzá!

Anita - Akt

DIphoto 2017.03.21. 19:35

A Sin City-s képek után egy akt sorozatot is terveztünk Anitával, és ha már összeállt az új csapat, akkor egy füst alatt ezt a témát is meglőttük. Következzen most ez a sorozat!

Modell: Zsiros Anita

Smink: Kameniczky Éva

Haj: Katona Szilvia

DIphoto: IMG 4051-Edit 1 logo - indafoto.hu

Címkék: modell portré fehérnemű akt stúdió glamour 18+

Szólj hozzá!

Sin City - Újratöltve

DIphoto 2017.02.20. 20:40

Nagyjából egy évvel az első, Sin City stílusú képeim után ismét megkeresett egy modell, hogy készítsünk egy ilyen sorozatot. Ezúttal azonban nem csak a modellem, hanem a teljes csapat új volt, ez volt az első közös munkánk.

Modell: Zsiros Anita

Smink: Kameniczky Éva

Haj: Katona Szilvia

DIphoto: IMG 3940-Edit 1 logo - indafoto.hu

Címkék: modell éjszaka portré fehérnemű sin city feketefehér stúdió glamour

Szólj hozzá!